Látványtervezés

 

A kivitelezés sikere a tervezésen múlik.


 A látványtervezés

A megálmodott bútorról érdemes látványtervet készíttetni. Segítségével még a gyártás előtt könnyen tud változtatni a színeken , formákon, anyagokon.

Virtuálisan felépítjük ami a valóságban még nem létezik, és élethű , realisztikus képet adunk az elképzelésekről, és az egyes beépítendő gépek praktikus elhelyezéséről is.

 A konyhabútor az egyedi, méretre készített bútorok között a leggyakoribb bútortípus. Ahány konyha, annyiféle konyhabútor.  Minden részletes egyeztetése után ,kialakul a végleges verzió.

 

 

 

Virtuális lakásbejárás 360

A virtuális panoráma látványterv bemutató nagy előrelépés az előzőekben említett technikákhoz képest.

Alapja, hogy egy pontból interaktívan körbe forgatható „virtuális fotók” sorozata készül, és az eredmény a lakótér teljes, 360 fokban történő áttekintését biztosítja.

A részletekre rá lehet nagyítani, sőt érzékeny pontok elhelyezésével az adott bútor, szaniter, burkolat terméklapját is meg lehet tekinteni.
A virtuális panoráma 360 látványterv közvetlenül a számítógépre menthető és lejátszható. Formátumánál fogva egyszerűen beépíthető weboldalba, így elég a megrendelőnek egy linket küldeni, hogy bármikor okostelefonon vagy tableten megtekinthesse.

Virtuális sétát tehetünk a leendő helyiségben, megvizsgálhatjuk a különböző anyagok, felületek, színek által keltett hangulatot, mely során könnyebb eldöntenünk valóban ez volt-e az elképzelésünk. Pillanatok alatt eszközölhető minden változtatás, így tényleg a megálmodott szoba készülhet el egyénre szabva.

 

InteriCAD 720 VR Panorama

 

A virtuális valóság nagyon felkapott koncepció lett az elmúlt években, főleg a mobil,- és videójáték ipar területen. Ez valósághű élményt biztosít a 3D-s virtuális valóságban, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy korlátozások nélkül megtekintsenek bármit. Amint elérhetővé vált  a technológia a lakberendezés területén is, az InteriCAD fejlesztője is 720 fokos beltéri élményt biztosít az ügyfeleinek, amellyel új szintre emelhetik az ügyfelekkel való kapcsolatuk.

 

VR Szemüveg

Csak bele kell helyezni az okostelefonját a VR szemüvegbe, megnyitni a kiválasztott 720°-os panorámát és a virtuális valóságban nézhet körbe a helyiségben. Amerre forgatja a fejét, arra fog nézni a virtulás valóságban megjelenített helyiségben állva.

Javasoljuk, hogy olyan okostelefont használjon, ami Full HD képernyő felbontással és beépített giroszkóppal rendelkezik. A VR szemüvegek jól működnek 360°-os panorámákkal is.

720° Panoráma

A 720°-os panoráma egy továbbfejlesztett változata a 360°-os panorámának. Jelenítse meg és fedezze fel valós időben az InteriCAD-del készített ház vagy lakás helyiségeit. A 720°-os panoráma képek megtekinthetők VR szemüveg, laptop, okostelefon, tablet és webböngésző használatával is.

 

                                                                   KATTINTSON A KÉPRE !

 

Kattints rá!                                       Kattints rá!